Film u kome će uživati cela porodica – „Mali veseljak: brod spasilac“ od sutra u bioskopima

mali veseljak (3) - copy

Svi koji su voleli čuveni kratkometražni animirani film „Mali remorker“, uživaće i u dugometražnom ostvarenju „Mali veseljak: brod spasilac“, koji sutra stiže u bioskope širom Srbije.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili mladi glumac Miloš Klanšček, poznat po ulozi Gojka u televizijskoj seriji „Sinđelići“, i mladi pevač i učesnik ovogodišnje Beovizije, Igor Lazarević, koji je svoj talenat prvi put pokazao 2015. godine u Pinkovim zvezdicama. Ovog puta, Lazarević se osim davanja glasa liku iz filma, oprobao i u radu na dizajnu zvuka.

Učenik sam srednje umetničke škole, i imam tu sreću da teorijsko znanje iskoristim u praksi, kroz rad na ozbiljnim projektima. Tako sam dobio priliku da radim dizajn zvuka za ovaj divan crtani film,“ objašnjava Lazarević.

„Mali veseljak: brod spasilac“ je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spašava svet uz pomoć njegovih starih prijatelja. Film je zasnovan na dečijoj knjizi „Elijas: Mali brod spasilac“, koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

Porodični film „Mali veseljak: brod spasilac“ od sutra će se naći pred domaćom publikom, a do tada pogledajmo insert iz ovog ostvarenja koje nosi univerzalnu poruku namenjenu svim generacijama.