FASHION SELECTION I MEGACINEMA U BELEXPOCENTRU

unnamed

Posle izuzetno uspešnog 30. Fashion Selectiona, održanog u konceptuENTERtainment, koji u sebi objedinjuje modu, film i muziku, modna agencijaSelect, u saradnji distributerskom kućom MegaCom Film, priprema noviENTERtainment, koji će se održati od 24. do 26. oktobra u Belexpocentru.

Ovoga puta, program će obuhvatiti celine Fashion Selection iMegaCinema, te će posetioci moći da uživaju u aktuelnom preseku kolekcija i vrhunskim modnim revijama najpoznatijih dizajnera i brendova, ali i u srpskim premijerama filmova prikazanih na najprestižnijim svetskim filmskim festivalima.

U filmskom delu programa ENTERtainmentaMegacom Film će publici pružiti mogućnost da premijerno pogleda filmove „Roden“, ostvarenje koje je bilo u trci za Zlatnu palmu na ovogodišnjem Kanskom festivalu, i donosi priču o romansi čuvenog francuskog vajara Rodena i njegove muze, takođe vajarke, Kamile Klodel, zatim „Muzej nevinosti“, film rađen po istoimenom romanu nobelovca Orhana Pamuka, a kao posebna poslastica za filmofile, za poslednji dan ENTERtainmenta ostavljen je film Manifest“, u kome glumica Kejt Blanšet, uzvodeći monologe, tumači čak 13 različitih karaktera, smeštenih u različite vremenske periode i različita scenarija.

U okviru programske celine Fashion Selection nove trendove za sezonu jesen/zima 2017/2018 predstaviće Bata Spasojević, Marina Milovanović, Nemanja Pantelić, Opančareva kći, Beka Zečević, Katarina Petrović. Multibrend radnja Gente će premijerno predstaviti novi muški brend 4 Hands Milano, a jedna od posebnih poslastica Fashion Selectiona biće revija Atlas Designer’s Contest, na kojoj će modni kreatori Ivan Golubović, Milica Bainović i Sanda Ristovski Grlić u saradnji sa fabrikom nameštaja Atlas, pokazati neverovatne mogućnosti koje na polju modnog dizajna pružaju materijali za izradu nameštaja.