Novosti

ZAVRŠENA SINHRONIZACIJA "U MOJOJ GLAVI 2". U GLAVNIM LIKOVIMA NEBOJŠA MILOVANOVIĆ, IVA LORENS, MILENA PREDIĆ, JELENA GAVRILOVIĆ I DRUGI

Sinhronizacija priče o 9 emocija koje pokreću svet jedne Diznijeve junakinje privedena je kraju, a na domaćem bioskopskom platnu naći će se od 13. juna.

Sinhronizacija animirane avanture "U mojoj glavi 2" (Inside Out 2) čije prikazivanje u bioskopima počinje 13. juna upravo je privedena kraju, a svoje glasove raznolikim likovima dali su Nebojša Milovanović, Hristina Popović, Milena Predić, Jelena Gavrilović, Iva Lorens i drugi.

Priča opisuje devojčicu Rajli čije svakodnevne aktivnosti trasiraju njena osećanja koja poput ljudskih bića žive u njenoj glavi. Nakon uspeha prvog dela filma iz 2015., ove godine ponovo gledamo Rajli kao nešto stariju devojčicu i uz Radost, Tugu, Bes, Strah i Gađenje pristižu neka nova osećanja. 
Jedno od njih je i osećanje Smor koju u sinhronizovanoj verziji tumači naša muzičarka Iva Lorens:

"Ovo je prvi put da sam radila sinhronizaciju, oduševljena sam što se potrefilo da je reč o mom omiljenom crtanom filmu. Ovo je ne samo priča za decu nego i za odrasle i zaista te nauči da je svaka emocija podjednako bitna." rekla je kantautorka dodajući "Ja tumačim emociju Smor. Ona je meni slatka jer sam svakako prošla i sama kroz tu fazu. Nju sve smara, ali ona zna da je deo tima i ima svoju ulogu u Rajlinom odrastanju."
 
U ostalim ulogama našli su se i glumac Nebojša Milovanović koji tumači oca glavne junakinje, kao i Milena Predić u ulozi strogog, ali posvećenog predavača hokeja.
U sinhronizaciji učestvovali su i Jelena Gavrilović, Srđan Čolić Mobi, Anđela Alavirević, Inspektor Blaža, Hristina Popović i drugi, dok u originalnoj, američkoj verziji glasove daju glumci Ejmi Poler, Maja Hok, Dajana Lejn itd.