Novosti

"U MOJOJ GLAVI 2" U BIOSKOPIMA OD 13. JUNA

ANKSIOZNOST, ZAVIST, SRAMOTA I SMOR KAO NOVE EMOCIJE U NASTAVKU POPULARNE DISNEY I PIXAR ANIMACIJE.

GLAVNI LIKOVI SU SE VRATILI, ALI IMAJU POTPUNO NOVE CIMERE
 
Obajvljen je datum prikazivanja nastavka Diznijeve animacije "U mojoj glavi 2" (Inside Out 2) čiji trejleri nagoveštavaju veliki letnji hit. Svi koji se sećaju fantastične originalne i maštovite priče od pre devet godina, sada 13. juna moći če da saznaju šta se sve novo dešava u produžetku avanture koja i dalje prati junakinju u čijoj glavi "caruju" različite emocije.  

Godine 2015. u bioskopima je zaživela animirana priča o devojčici u čijoj glavi se, nakon preseljenja u drugi grad javljaju i smenjuju emocije. Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje imali su vodeće uloge gde su nalik čovečuljcima upravljali svakodnevnim životom devojčice Rajli.
Veoma inspirativna i osmišljena priča nije prošla nezapaženo i već tada ovenčana je nagradom Oskar za najbolji animirani film, a nakon skoro deceniju Disney i Pixar ponovo zaviruju u Rajlin um dodavajući joj još četiri nove emocije, koje je preplavljuju.


Glasići u Rajlinoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano. Nove emocije!
Dotadašnjih 5 originalnih osećanja (Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje) koje je uspešno vodilo operaciju na svim nivoima, nije sigurno kako da nastupi i "oseća se" kada se pred njima pojave novi cimeri - Anksioznost, Zavist, Smor i Stid.


Da je reč o predstojećem animiranom hitu nagoveštava i podatak da je  za samo dve nedelje kod nas sinhronizovani trejlera U MOJOJ GLAVI 2 ostavrio više od pola miliona pregleda.