Novosti

"NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO" 8. MAJA PREMIJERNO U BIOSKOPIMA - KARTE U PRODAJI

U susret nastavku čuvene franšize, a povodom Dana planete Zemlje, 20. i 21. aprila MCF MegaCom Film i ostavrenje "Nova planeta majmuna: Kraljevstvo" biće deo zabavnog i edukativnog događaja, u organizaciji Saveza studenata Biološkog fakulteta.
 


Nova akciona avantura 20th Century Studios-a "NOVA PLANETA MAJMUNA: KRALJEVSTVO", čiju režiju potpisuje Ves Bol (Wess Ball), a glavne uloge tumače Oven Tig, Freja Alen, Kevin Durand, Piter Mejken  i Vilijam H. Mejsi premijerno će biti prikazana u bioskopima u srede, 8. maja, za čije prve projekcije se već od danas mogu pronaći karte na blagajnama dvorana.


U susret filmu, a povodom Dana planete Zemlje koji se proslavlja u nedelju 21. aprila, tokom celog vikenda najnovije ostavrenje "Nova planeta majmuna: Kraljevstvo" podržaće organizovani događaj koji priređuje organizacija Saveza studenata Biološkog fakulteta.


Ceo sled događaja trajaće puna dva dana, u subotu 20. aprila, u Botaničkoj bašti ,,Jevremovac'' i narednog dana, u nedelju u Beo Zoo Vrtu gde će tokom Ecohunt-a jedan od punktova biti potpuno posvećen evoluciji i majmunima kao vrsti, a takmičari će kroz igru imati priliku da se bliže upoznaju sa ovom tematikom.


Za pobednike organiyovanog kviza u Botaničkoj bašti sledi nagrada u vidu vaučera za najavljenu premijeru filma, "Nova planeta majmuna: Kraljevstvo".


Podsetimo, globalna epska franšiza dobila je nastavak priče i sada, nakon Cezarove vladavine upoznaje nas sa nekoliko generacija u budućnosti, gde majmuni kao dominantna vrsta živi u skladu, dok su ljudi primorani da žive u senci.


Nakon skoro sedam godina koliko je prošlo od poslednjeg nastavka, reditelj Ves Bol udahnuo je novi život priči, a 20th Century Studio do sada je objavio tri trejlera za film čija svetska distribucija naslova kreće od četvrtka, 9. maja.