Novosti

KINESKI FILM O PRIRODNOJ KATASTROFI „PLANINA SMRTI“ (CLOUDY MOUNTAIN) OD SUTRA U BIOSKOPIMA

KINESKI FILM O PRIRODNOJ KATASTROFI „PLANINA SMRTI“ (CLOUDY MOUNTAIN) OD SUTRA U BIOSKOPIMA

Svet će se uzdrmati i nestati u naredna 24 sata
 
Od sutra svoj bioskopski život započinje film „Planina smrti“ (Cloudy Mountain) u režiji Li Juna. Da li će otac i sin uspeti da se trkaju s vremenom i spasu svoj grad od neizbežnog uništenja, pogledajte u novoj akcionoj avanturi koja u domaće bioskope dolazi sa Istoka.

Otac i sin pokušavaju da sačuvaju njihov gradić i novoizgrađeni tunel od nadolazeće prirodne katastrofe.
 
Režiju potpisuje Li Jun, dok su u glavnim ulogama Ji Long Zu, Zi-Zong Uang, Šu Čen (Marsovac). Prve kritike su film okarakterisale kao zanimljiv, uzbudljiv, osvežavajuć i iskren, dok je trivija u vezi sa filmom da su protagonisti Ji Long Zu i Zi-Zong Uang mesec dana vežbali na zidu za penjanje sa profesionalnim instruktorima kako bi mogli što vernije da prikažu napor koji ulažu kako bi sprečili katastrofu.

Dometi filma, s kojima publika može da se poistoveti, jesu skromniji, ličniji, radnja se ne bavi spasavanjem čitavog sveta, već svog grada, svog mikrouniverzuma, u kom neprijatelje nije stranac i neko sa supermoćima, već upravo priroda.

Posle dužeg niza godina publika će svoj kinematografski repertoar moći da obogati kineskim ostvarenjem, koje je od sutra, 16. juna u bioskopima.