Novosti

INDIJANA DŽONS, ELEMENTAL, JEDNO LEPO JUTRO, KOLIBRI I DRUGI FILMSKI NASLOVI TOKOM JUNU

Žanrovski raznovrstan, sa filmovima namenjenim gledaocima svih uzrasta, bioskopski repertoar juna meseca započinje ostvarenjem "Babaroga"(The Boogeyman) koje je snimljeno prema motivima priče pisca Stivena Kinga, a završava se petim nastavkom čuvene franšize o Indijani Džons koga ponovo tumači holivudski glumac Harison Ford
 
 
Na samom početku meseca, 1. juna, u domaćim bioskopima naći će se filmsko ostvarenje "Babaroga" snimljeno po istoimenoj priči majstora krimi scenarija, američkog pisca Stivena Kinga. 20th Cenutry Studios okupio je ekipu predstojećeg ostavrenja, koju čine reditelj Rob Savidž, scenarista i dobitnik nagrade BAFTA Mark Hejmen, kao i producenta popularne serije "Stranger Things" Šon Levi. Na veliko platno donose Kingovu priču o Sejdi Harper i njenoj mlađoj sestri Sojer čiju kuću neočekivano opseda zapanjujuća natprirodna pojava.

Sredinom meseca, 15. juna u bioskope stiže sinhronizovana Pixar animacja "Elemental" koja će na filmskom festivalu u Kanu doživeti svoju svetsku premijer  kada će ujedno biti i ostvarenje zatvaranja prestižne filmske smotre. Ovo je prvi put da Kan svečano zatvara jedno animirano ostvarenje.
 
Istog dana na velikom platnu domaćih bioskopa zaživeće filmovi italijanske i francuske kinematografije, filmovi "Kolibri" i film "Pod zvezdama".
Italijanska rediteljka i glumica Frančeske Arčibuđi snimila je film o čudnom i čudesnom životu Marka Karere, od  njegovog detinjstva preko odraslog doba i do njegovih poznih godina. Rediteljka koja je tokom karijere sarađivala sa više istaknutih glumaca među kojima i sa čuvenim Marčelom Mastrojanijem (Towards Evening), glavnu ulogu u filmu KOlibri poverila je višenagrađivanom Pjerfrančesku Faviniju (Izdajnik).

Peti i kako je najavljeno poslednji nastavak "Indijana Džons i  artefakt sudbine", sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi, naći će se od 29. juna u bioskopima širom Srbije. Film režira Džejmsa Mangolda, poznat i po naslovima  "Le Man '66: Slavna 24 sata" i "Logan" koji su mu doneli nominacije za nagradu Oskar. Stiven Spilberg deo je i ovog nastavka čuvene franšize, ovaj put u ulozi producenta. Nastavak filma prati avanture ekscentričnog ahrheologa Džonsa, jednog od najpoznatijih filmskih likova.

Od 29. juna na repertoaru bisokopa će se nači i film "Jedno lepo jutro" sa Leom Sedu u glavnoj ulozi.
Mlada majka Sandra sama odgaja ćerku i redovno posećuje svog bolesnog oca. Svim silama se bori da ocu obezbedi medicinsku negu koja mu je potrebna. Kada sretne Klementa, kojeg dugo nije videla, Sandra ponovo počne da se interesuje za njega. Njih dvoje započinju strastvenu vezu.
 
U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER PIXAR ANIMACIJE "ELEMENTAL"