Novosti

ČUDESNO PRIJATELJSTVO U NAJNOVIJOJ SINHRONIZOVANOJ ANIMACIJI "MAČKE U MUZEJU" - OD 13. APRILA U DOMAĆIM BIOSKOPIMA

U NASTAVKU POGLEDAJTE UPRAVO OBJAVLJEN SINHRONIZOVANI TREJLER AVANTURE "MAČKE U MUZEJU" (VIDEO)
 
 
Da li mačka i miš mogu postati prijatelji, a potom usled izazova koje život nosi i zadržati svoje prijateljstvo?
Od kreatora predstojeće bioskopske animacije "Mačke u muzeju" Vasilija Ravenskog (Vasily Rovensky) i Džerija Svoloua (Gerry Swallow), inače jednog od autor poznate franšize "Ledeno doba", stiže odgovor na ovo pitanje.

Nakon superherojske animacije "Baš super" koja je nedavno zaživela na bioskopskom platnu, za proletnji period sledi još jedna maštovita crtana priča namenjena najmlađoj publici. Od 13. aprila na velikom platnu nastupaju "MAČKE U MUZEJU".

Dok pokušava da pobegne od nadolazeće poplave mladi mačak Vinsent i njegov novi prijatelj miš Moris sakrivaju se u starom klaviru. Kada instrument iznenada završi u muzeju Vinsent upoznaje elitni tim mačaka koji godinama čuva remek-dela od glodara i drugih štetočina. Iako godinama sanja da pronađe pravu mačiju porodicu i žudi za osećanjem pripadnosti, on ne želi da izgubi svog prijatelja koji mu je spasao život, te je Vinsent primoran da sakriva Morisa. Međutim, mišić ima jednu slabost, a to je da voli da grize najpoznatija muzejska remek-dela.
               
I sve postaje još komplikovanije kada kao gostojuća postavka u muzej stiže jedno od najvećih svetskih remek-dela, Mona Liza. To je san svakog miša da sažvaće fantastično slikarsko delo.  Međutim ni Vinsent, ni Moris, ni ostale mačke prisutne u muzeju nisu svesne činjenice da neko ima namere da je ukrade i Vinset mora da skupi hrabrosti i pametno pristupi spašavanju Davinčijevog remek-dela. On se trudi da sačuva reputaciju muzeja i osvoji Kleopatrino srce, prelepe mačke zadužene za egipatsku zbirku muzeja.

U NASTAVKU SINHRONIZOVANI TREJLER ANIMACIJE.