Završen konkurs – Rapsody Travel, Greenet i MCF vas vode na ESPANA BREAK

facebookcover_ESPANA-668x250

A dobitnica je….

Završen je nagradni konkurs povodom filma Osveta na ženski način.

Sve što je bilo potrebno jeste da svratite  do bilo koje Greenet kafeterije, povedete svoje tri drugarice i zajedno učestvujete u anketi povodom filma Osveta na ženski načinRapsody Travel četiri prijateljice povešće na nezaboravno putovanje!

 

Dobitnica putovanja koja će povesti svoje tri prijateljice na ovo neverovatno putovanje je:

Milena Jeremić

Ono što bi ona poručila svojoj drugarici koju je upravo ostavio dečko je:

,,Skini tu razmazanu šminku, sredi se. Spakuj u kofer omiljenu haljinu, najdraže štikle i pravac Espana Break”.


Kao jedna od najlepših zemalja Evrope, Španija je egzotična zemlja sa prijatnim narodom, opuštenim načinom života, ukusnom kuhinjom, uzbudljivim noćnim životom. Privlači veliki broj posetilaca iz svih delova sveta.

Neizostavna stvar, kada je u pitanju Španija, jeste obilazak Barselone. Glavni grad autonomne pokrajine Katalonije očaraće vas očuvanim svedocima prošlosti, mešavinom starog i novog, bogatstvom kulturno-istorijskog nasleđa, a posebno će vas očarati arhitektonska čuda Antonija Gaudija.

Turistički biser Kosta Brave – Ljoret de Mar je centar zabave ovog proleća. Živahan gradić u kom su barovi i diskoteke otvoreni do ranih jutarnjih sati. Divne peščane plaže ukupne dužine 7 km, čista voda Sredozemnog mora, beach barovi… je ono što vam pruža Ljoret de mar.

Bioskopska publika biće u prilici da film „Osveta na ženski način“ (The Other Woman) gleda na velikom platnu od 24. aprila. Studio „Twentieth Century Fox“ okupio je odličnu žensku postavu koja će vas nasmejati ovog proleća!

Tri karakterno različite žene imaju samo jednu zajedničku stavku u životu – izigrao ih je istovremeno isti muškarac. Više nije bitno koja će biti sa njim, već kako se osvetiti! Osveta na „ženski način“ ih dovodi u niz komičnih situacija. Nakon što saznala za svog dečka (Nikolaj Koster-Valdou) da je oženjen, glavni ženski lik (Kameron Dijaz) pokušava da svoj poljuljani život sredi i vrati se na „pravi put“. Međutim, kad slučajno upozna njegovu ženu (Lesli Man),  uviđa da njih dve imaju mnogo toga zajedničkog. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene udružuju snage i osmišljavaju zajedničku osvetu.

Vodeće uloge u filmu „Osveta na ženski način“ tumače Kameron Dijaz (Cameron Diaz), Kejt Apton (Kate Upton) i Lesli Man (Leslie Mann). Glavni muški lik je zgodni Nikolaj Koster-Valdou (Nikolaj Coster-Waldau), poznat široj javnosti po ulozi Džejmija Lanistera u kultnoj seriji „Igra prestola“.