Zabavni istorijski vremeplov na pretpremijeri filma „Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ 1. marta

pibodi-i-serman

Svetislav Bule Goncić kao Gospodin Pibodi i debitant Vasilije Prvulović kao Šerman u sinhronizaciji komične avanture na srpski jezik


Ekipa glumaca koja je sinhronizovala animiranu avanturu ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” predstavila je film i likove iz filma na konferenciji održanoj u McDonald’s restoranu na Terazijama. Pretpremijera filma ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” održaće se u subotu, 1. marta, u bioskopu „Cineplexx Delta City” u okviru Porodičnog dana.

Kako film prati avanture najpametnijeg psa na svetu, Gospodina Pibodija i njegovog usvojenog sina, dečaka Šermana, u putovanju kroz vreme, posetioci premijere za vikend u „Delta City-ju“ pozvani su da dođu kostimirani u omiljenog istorijskog junaka. U periodu od 15 do 17h u bioskopu će zasedati žiri koji čine francuska kraljica Marija Antoaneta, egipatska princeza i Leonardo da Vinči,  koji se, između ostalih živopisnih istorijskih ličnosti, pojavljuju u filmu. Oni će odlučiti o tome koji kostim je najbolji, a pobednik takmičenja dobija mini teleskop i karticu „Diners“  u vrednosti od 5000 dinara. Osim toga, za posetioce premijere organizovane su i igraonice i radionice, kao i takmičenje u jo-jou za timove roditelja protiv dece.

Svi posetioci premijere ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” koji dođu kostimirani u omiljenog istorijskog junaka dobiće na poklon vaučer za „Happy Meal“ obrok sa igračkama ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D”, koji će se u ponudi restorana „McDonald’s“ naći od 28. februara.

U novoj Happy Meal ponudi nalazi se osam zabavnih logičkih igrica, koje su inspirisane likovima iz filma i njihovim putovanjem kroz vreme – od Egipta do renesansne Italije. Najmlađi će moći da se zabave i nauče nešto novo uz iks oks igricu, da pronađu pravi put u tri različita lavirinta gospodina Pibodija, da testiraju logičke sposobnosti uz Šermanovu “rubikovu” kocku i kroz sklapanje VEJBEK vremenske mašine. Naravno, još zabave decu očekuje i u Happy Studiju. Avanture gospodina Pibodija i Šermana  verno su prenesene i u digitalnom obliku, a igrama, na srpskom jeziku, možete pristupiti na računaru ili mobilnom uređaju na adresi www.happystudio.com. Kao specijalno iznenađenje, u pojedinim McDonald’s restoranima širom Srbije, biće organizovana „Potraga sa gospodinom Pibodijem“. U ovoj igri moći će da učestvuju svi gosti McDonald’s restorana, koji će za cilj imati da pronađu sakrivene nalepnice sa likovima iz filma „Gospodin Pibodi i Šerman“ i fotografišu ih.
Film „Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ zasnovan je na kultnoj američkoj televizijskoj seriji iz šezdesetih godina XX veka, „Pibodijeva malo verovatna istorija“. Studio „Dreamworks Animation“ producent je 3D verzije ove priče, a distributer je „Twentieth Century Fox“.

Gospodin Pibodi je poslovni gigant, pronalazač, naučnik, laureat Nobelove nagrade, gurman, osvajač olimpijske medalje i genije – koji je, uz to, sasvim slučajno, pas. Šerman, dečko koga je usvojio, je jedina stvar koja mu predstavlja izazov. Gospodin Pibodi i Šerman, povešće 1. marta sve gledaoce uz pomoć vremepelova Vejbeka na nesvakidašnju avanturu kroz istoriju čovečanstva.

Glas glavnom junaku, Gospodinu Pibodiju, pozajmio je prvak pozorišta ,,Atelje 212”, Svetislav Bule Goncić, dok su ostalim likovima glasove dali glumci: Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, Marko Marković, Milan Antonić, Jelena Stojiljković,  kao i deca, polaznici škole ,,Bis”, Marija Simović i Vasilije Prvulović, čija je mentorka Dušica Novaković.

Studio ,,Dreamworks” je režiju sinhronizacije ovog filma na srpski poverio glumcu Draganu Vujiću.

Uz svaku kupljenu kartu za animirani film ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” posetioci dobijaju na poklon „Mali Politikin Zabavnik“, magazin „Pas“ i vaučer za kupovinu u „Pet centru“!