Vins Von i Oven Vilson otvaraju, Bred Pit zatvara letnju reviju filmskih hitova BLOCKBUSTER

Untitled-1

Od 14. do 18. juna za filmofile

 

Urnebesna holivudska komedija „Mlađi referenti“, sa Vinsom Vonom i Ovenom Vilsonom u glavnim ulogama, 14. juna u Sava centru u Beogradu otvoriće novi događaj za ljubitelje filma, letnju reviju filmskih hitova „Blockbuster“, a 18. juna će je zatvoriti novi film Breda Pita, „Svetski rat Z“.

Revija će se takođe održati u Nišu, u bioskopu „Vilin grad“, i u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“.

BLOCKBUSTER će publici premijerno predstaviti 12 filmova koji će obeležiti letnju filmsku sezonu 2013. godine, a poseban poklon publici biće specijalan film iznenađenja za prave filmske sladokusce.

Oven Vilson i Vins Von igraju glavne uloge u komediji „Mlađi referenti“, priči o dva „momka“  u četrdesetim godinama koji su izgubili posao. Nakon što shvate da se svet promenio i da se veliki deo biznisa odvija onlajn, prijavljuju se za stažiranje u najpoželjnijoj kompaniji na svetu, kompaniji „Google“. Bez imalo znanja o modernoj tehnologiji i trendovima, ovi entuzijasti takmiče se sa upola mlađim ljudima i blamiraju bez premišljanja. Hoće li uspeti da dokažu da nikada nije kasno da se potpuno promeniš?

Reditelj komedije „Mlađi referenti“ je Šon Livi, a pisaci scenarija su Vins Von i Džared Stern. Ovo je njihova druga saradnja nakon filma „Vanzemaljci u komšiluku“ iz 2012. godine. Jedan deo filma sniman je u pravim prostorijama kompanije „Google“, tako da publika može da vidi kako izgleda unutrašnjost jednog od najpoželjnijih poslodavaca na svetu.

„Svetski rat Z“, novi film Breda Pita u režiji Marka Forstera, zatvoriće letnju reviju filmova „Blockbuster“. Bred Pit igra Gerija Lejna, zaposlenog u Ujedinjenim nacijama, koji će proputovati ceo svet kako bi zaustavio pandemiju koja obara vojske i vlade i preti da uništi celu ljudsku rasu. Mark Forster je reditelj filma o Džejmsu Bondu iz 2007 „Zrno utehe“, a apokaliptična priča „Svetski rat Z“ snimljena je prema bestseleru autora Maksa Bruksa. Snimanje se odvijalo u Škotskoj i Budimpešti. U filmu igraju i Džejms Badž Dejl (Iron Man 3, Let, Sram), i mlada  glumica Mirej Enos (Gangsterski odred).

Sve informacije o programu uskoro će se naći na adresi blockbuster.mcf.rs.