TVOJ GRAD NA PAPIRU TE VODI U BARSU!

paper towns fb

Povodom filma Gradovi na papiru koji u naše bioskope kreće od 23. jula vodimo vas na nezaboravni provod u Barselonu!

Nastao prema knjizi Džona Grina, Gradovi na papiru je priča u čije je središte smešten Kventin (Net Vulf, koga se sećamo iz filma ,,Krive su zvezde”), maturant koji je zaljubljen u zagonentnu Margo (Kara Delavinj) još od kada je bio dete. Nakon što ga povede u avanturu kroz njihov rodni grad, Margo odjednom nestaje, ostavljajući za sobom tajanstvene tragove koje Kventin mora da dešifruje. Potraga za njom vodi njega i njegove duhovite prijatelje na uzbudljivo putovanje koje je u isto vreme i smešno i dirljivo. Na kraju, da bi Kventin pronašao Margo, mora i sam da shvati šta su pravo prijateljstvo i prava ljubav.

Pošaljite nam vašu fotografiju iz omiljenog grada. Avantura, druženje, romansa? Nije važno. Važno je da ste originalni, kreativni, drugačiji.

Možete osvojiti sjajne nagrade!

Glavna nagrada je putovanje u Barselonu na koje će vas 4. novembra povesti Manga Trip. Autor najboljeg rada imaće priliku da se sa još dve osobe za 8 dana nezaboravno provede u Barseloni, Nici i Veneciji.

Imamo i sjajne utešne nagrade – za autore pet najboljih radova spremili smo po dve ulaznice za film Gradovi na papiru u bioskopima Cineplexx, kao i istomenu knjigu koju poklanja izdavač UrbanReads. Tu su i besplatna tri izdanja magazina Hej, hej OK.

Radove nam šaljite na mejl gradovinapapiru@mcf.rs od 3. do 23. jula. Svi radovi će biti objavljeni u posebnom albumu ,,Moj grad na papiru” na fb stranici /MCFSrbija. Proglašenje pobednika je 24. jula u 12h na fb stranicama Urbanreads, Hejhejokmagazin, CineplexxSrbija, MCFSrbija.