SVETSKI HIT DŽASTINA TIMBERLEJKA NA SRPSKOM

Trolovi-FB_cover

„CAN’T STOP THE FEELING“ u izvedbi Marka Mandića i Ane Štajdohar

Zarazni refren hit pesme Džastina Timberlejka „Can’t Stop The Feeling“ sa saundtreka filma „Trolovi“ pripremio je teren za najnoviji animirani film studija DreamWorks (Šrek, Kung Fu Panda, Madagaskar) nekoliko meseci pre njegove bioskopske distribucije. Pesma je velikom brzinom „zarazila“ čitav svet, a pozitivna energija koju refren pesme širi, na najbolji mogući način opisuje temu ovog animiranog filma za koji je i napisana – sreća, ljubav i zagrljaji koji navode na PLES.

Trolovi su luckasta stvorenja, sa velikim očima, koja se razlikuju po boji kose, a inspiracija za film su bile popularne figurice koje je davnih ’60-ih kreirao danski umetnik Tomas Dam. Trolove povezuje zajednički pogled na svet, vezuju ih zagrljaji, boje, muzika, đuskanje i druženje.  Sreća Trolova je toliko velika, da postaju meta velikim, strašnim i pesimističnim Bergenima koji žele tu sreću da im ukradu i osete ukus „istinske sreće“.

Film je sinhronizovan na srpski, pa su tako i glavne uloge i  prepeve sjajnih hitova („I’m Coming Out“ Dajane Ros, „September“ Earth Wind & Fire, „Move Your Feet“ Džuniora Seniora, balada ,,True Colors“ Sindi Loper) sinhronizovali naši poznati pevači Ana Štajdohar i Marko Mandić, a tekstove pesama preveo je Vladimir Marković Looney.

Poslušajte srpsku verziju pesme „CAN’T STOP THE FEELING“ Džastina Timberlejka, a film „Trolovi’’ predlažemo da već danas pogledate u vašem omiljenom bioskopu, jer ćete nakon gledanja iz sale izaći sa osmehom na licu, pevušeći „Ples, ples, ples“.