Sutra u bioskopima tri nova filma

29.mart-vest

U domaćim bioskopima od sutra će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći tri nova filma u distribuciji MCF MegaCom Filma.

Za ljubitelje mračnih komedija i neobičnih filmova, stižu “Lokalni vampir” i “Ovo mora da je to mesto”, a za one najmlađe, tu je animirani “Titef” u 3D-u!

“Ovo mora da je to mesto”, novi film Paola Sorentina sa Šonom Penom u glavnoj ulozi, neobična je drama sa elementima komedije. Film o penzionisanoj rok zvezdi koja nastavlja životnu misiju oca sa kojim nije imao dobar odnos, okupio je značajna imena filmske i muzičke scene.  Osim Frensis Mekdormand i Džada Hirša, u filmu igra i Dejvid Birn, koji je i autor muzike.

Novo ostvarenja Branka Baletića, “Lokalni vampir” je komedija koja kombinuje i elemente akcije, erotike i horora. U pitanju je priča u kojoj majka lažno prijavljuje sinovljevu smrt kako bi ga spasla kockarskih dugova, a sin se krije i noću izlazi kao vampir u nameri da se sveti protivnicima, udvaračima svoje „udovice” i svoje majke…

Dugometražni film o čuvenom Titefu stiže u bioskope u 3D-u! Kako će se Titef izboriti sa tim što ga njegova drugarica iz razreda i simpatija, Nađa, nije pozvala na rođendan pogledajte u sinhronizovanom “Titefu 3D”!

Zabavni bioskopski vikend je pred nama, a o sadržaju istog saznajte više iz trejlera na YouTube kanalu MCF MegaCom Filma!

http://www.youtube.com/user/MegaComFilm