Sutra premijera filma „Zamka“

zamka 1

Tweetup premijera filma “Zamka” održaće se sutra u 20h, u bioskopu Cineplexx, Delta City. Korisnici društvene mreže Tviter imaju prilike da osvoje karte i kokice za ovaj događaj.

Novo ostvarenje oskarovca Štefana Ruzovickog, sa Erikom Banom i Olivijom Vajd u glavnim ulogama, povod je za drugu po redu Tweetup premijeru u Srbiji, koju organizuje distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa regionalnim MTV-jem.

Samo za ovu projekciju, u bioskopskoj sali će biti dostupan bežični internet, što će posetiocima omogućiti aktivno komentarisanje filma na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Tviteraši i tviterašice, koji prate MegaCom Film i MTV Srbija na Tviteru, mogu da osvoje karte za ovaj događaj ako potvrde svoj dolazak na sajtu tweetvite.com.

Zbog ograničenih kapaciteta, samo najbrži će osvojiti karte. Dobitnici će biti obavešteni putem direktnih poruka na Tviteru.

Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na društvenim mrežama MCF MegaCom Filma i regionalnog MTV-a.

Erik Bana i Olivija Vajld igraju brata i sestru, Edisona i Lajzu, koji se nalaze u bekstvu nakon loše izvedene pljačke kazina. Zbog saobraćajne nesreće, u kojoj ginu njihov vozač i jedan policajac, Edison i Lajza odlučuju da razdvojeni krenu prema kanadskoj granici. Dok Edison, po neverovatnoj snežnoj oluji pravi haos, Lajzu kupi Džej, bivši bokser na putu ka kući svojih roditelja, gde će provesti Dan zahvalnosti. U toj kući se Edison i Lajza ponovo sreću i porodične tajne počinju da izlaze na svetlost dana.

MCF MegaCom Film

/MCFSrbija  @MegaComFilm  www.mcf.rs

MTV

/MTVSerbia  @mtvsrbija  www.mtv.rs