STEFAN KAPIČIĆ RAME UZ RAME SA RAJANOM REJNOLDSOM U FILMU DEDPUL

Untitled_1000x0

Film stiže u bioskope 11. februara
Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da je veteran X-men franšiže, Kolosus, jedan od glavnih likova u filmu Dedpul, danas je otkriveno da glas ovom liku pozajmljuje srpski glumac Stefan Kapičić.

Tim povodom, Kapičić je dao intervju za Entertainment Weekly u kome govori o kastingu, o tome kako je izgledalo davati glas ruskom mutantu i o ogromnom uzbuđenju što je deo ovog projekta. Kako je celog života bio strastveni obožavalac stripova, Dedpul mu je jedan od omiljenih junaka, jer osim što se odlično snalazi u svim situacijama, uz humor i stil koji ga krase postao je pravi antiheroj.

Prenosimo deo ovog  intervjua, a ostatak možete pročitati na sledećem linku http://bit.ly/1Pllv9g

Kako ste se osećali kad ste saznali da ste dobili ulogu?

Sjajno! Snimao sam i ranije u Americi, imao sam preko 80 uloga na TV-u, filmu, u pozorištu, ali osećaj da sam postao deo Marvelovog univerzuma kao Kolosus je neverovatan. Ponekad ne mogu da opišem taj trenutak, ali kad pomislim na njega osećam se srećnim i ponosnim.

Vaš glas se koristi za kreiranje Kolosusa, ali da li su se vaši pokreti takođe koristili za ulogu?

Tim Miler je imao ideju da Kolosus bude jači i veći od svih likova, tako da im je za te kadrove bio potreban izuzetno visok čovek. Hteo je da Kolosus ima preko 2 metra, a ja sam visok 1,93 m, tako da su koristili kaskadera-dublera zbog njegove visine. Tim je takođe hteo da Kolosus zvuči što je bliže moguće njegovom poreklu u stripu, što znači da je morao da ima tipičan ruski akcenat. Moj glas se uklapao u njegovu viziju Kolosusa i moj lik govori o njegovoj prošlosti dok je bio Pjotr Raspućin.

Kako je izgledalo raditi sa Rajanom Rejnoldsom i režiserom Timom Milerom?

Na svetu ne postoji glumac sa toliko talenta i šarma koji bi bolje igrao Dedpula od Rajana.Rad sa njim je bilo fantastično iskustvo i njegove ideje i sugestije su mi mnogo pomogle.Bilo je neverovatno zabavno raditi jedan na jedan s njim kao Dedpul i Kolosus. Radio sam sa mnogim režiserima, ali Tim Miler je definitivno moj favorit. Ne samo da odlično usmerava glumce nego je i strastveni obožavalac stripova, kao što sam i ja. Uživao sam u radu i razgovoru sa njim, on je izuzetan čovek i prijatelj i ne mogu dovoljno da mu se zahvalim za priliku koju mi je pružio.

Stefan Kapičić poznat  po ulozi u domaćem filmu Bićemo prvaci sveta gde je glumio svog oca Dragana, kao i po ulogama u filmovima Veliko čudo, 24,  Brojevi i Jedinica, prvi je srpski glumac koji je glumio u Marvelovom filmu.

Fanovi s nestrpljenjem iščekuju 11. februar kada će u bioskope stići neverovatna priča o bivšem operativcu specijalnih jedinica – plaćeniku Vejdu Vilsonu. Nakon lažnih rigoroznih eksperimenata Vejd stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego -  Dedpula. Ubrzo, neuništivi antiheroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće da lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.

Nekonvencionalnog Marvelovog anti-heroja Dedpula glumi Rajan Rejnolds, koji je ovu ulogu želeo još od 2005. godine. Pored njega u filmu igraju i Morena Bakarin, T.Dž.Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Sutra nam stiže i drugi zvanični trejler, još uzbudljiviji i interesantniji,  a za sada pogledajte prvi trejler.