RECI NAM ČEGA SE PLAŠIŠ I OSVOJI DVE ULAZNICE ZA FILM

poltergajst foto 3

Akcija na društvenim mrežama povodom filma „Poltergajst: Kućni duh 3D“

1212

Rimejk jednog od najpopularnijih horor filmova iz osamdesetih „Poltergajst“ stiže u bioskope 21. maja. Ipak za prave ljubitelje horor filmova spremili smo projekciju na jedinstvenoj lokaciji u Savamali gde ih očekuje pravi 3D spektakl.

Kako bi učestvovali u akciji „Čega se plašiš“ potrebno je da se fotografišete sa papirom na kojem piše šta je vaš najveći strah. Tu fotografiju podelite na Twitteru ili Instagramu uz hašteg #Poltergajst i tako osvajate dve ulaznice sa specijalnu projekciju 19. maja u 21 sat. Broj ulaznica je ograničen, a dobitnici ulaznica biće naknadno obavešteni o tačnoj lokaciji na kojoj će biti održana projekcija.

Kolaž

„Poltergajst: Kućni duh 3D“ svoj bioskopski život započinje od 21. maja, a rediteljsku palicu preuzeo je Gil Kenan (“Čudovišna kuća”), koji je uz pomoć Sem Reimi (“Spajdermen”, “Zla smrt”, “Kletva”) uradio ovaj rimejk.  Na veliko platno preneli su priču o porodici čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi. Kada napadi zastrašujućih prikaza eskaliraju i zarobe njihovu najmlađu ćerku, porodica mora zajedno da je spasi pre nego što nestane zauvek.