Priča o biku Ferdinandu koji voli da miriše cveće okupila domaće zvezde

20171216-DSC_1090
Od 21. decembra u bioskopima širom Srbije

Publika koja je prisustvovala domaćoj premijeri filma “Ferdinand” proteklog vikenda u bioskopu Cineplexx Delta City imala je priliku da uživa u toploj i šarmantnoj priči koja je osvojila srca ljudi širom sveta, i da se druži sa glumcima koji su pozajmili glasove likovima iz ovog dugoiščekivanog animiranog filma.

Crvenim tepihom su prošetali glumci sinhronizacije Aleksandar Radojičić, Milena Živanović, Dejan Dedić, Stefan Bundalo, Igor Lazić Niggor, Srđan Čolić (Moby Dick), Ivona Rambosek, Milan Pajić, kao i mnoge javne ličnosti iz sveta filma i muzike u pratnji dece – Ana Štajdohar i Nikola Demonja, Leontina Vukomanović, Ana Kokić, Milena Marić Subašić, i mlade zvezdice u usponu Mateja Vukašinović i Darija Vračević.

Režiju za film potpisuje dobitnik nominacije za Oskara, Karlos Saldana, kreator filmova RIO i Ledeno doba, a muziku je uradio mladi popularni pevač Nik Džonas. Film “Ferdinand” je dobio dve nominacije za Zlatni globus, i to u kategoriji za najbolji animirani film i najbolju originalnu pesmu (Nik Džonas – „Home“).

Film “Ferdinand” se pretpremijerno prikazuje od 14. decembra u bioskopima Cineplexx, CineStar, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Roda Cineplex, Tuckwood i Fontana, dok u domaće bioskope širom Srbije stiže 21. decembra, sinhronizovan na srpski jezik, u 2D i 3D formatima.