Premijera letnjeg blokbastera “Planeta majmuna – Revolucija” na Kalemegdanu odložena za sutra

sajt
Zbog jakog nevremena koje je zahvatilo Beograd, srpska premijera ovog dugoočekivanog filma na otvorenom pomera se za sutra.

Svi posetioci koji kupe kartu dobiće besplatne kokice i osveženje za projekcije u 21h i dodatnu ponoćnu projekciju.

Domaća premijera filma “Planeta majmuna – Revolucija” koja se sa nestrpljenjem očekivala i kod nas, pomerena je za sutra, 17. jul, zbog jakog nevremena koje je zahvatilo Beograd. Nakon što je osvojio bioskopske blagajne u Americi i zaradio odlične kritike i beogradska publika će moći od sutra premijerno da ga pogleda u bioskopu na otvorenom specijalno kreiranom za ovu priliku na Kalemegdanu, na terenima KK Crvena zvezda, u dva termina u 21h i dodatnom ponoćnom terminu.

Nakon dugo vremena ljubitelji “sedme umetnosti” biće u prilici da uživaju u premijeri filma na otvorenom, u uslovima koje zaslužuje letnji blokbaster kakav je “Planeta majmuna – Revolucija”. U letnjem bioskopu kreiranom za ovu specijalnu premijeru, postavljeno je platno veličine 80 kvadratnih metara, a sve posetioce očekuju besplatne kokice i osveženje.

Karte za premijeru filma i dodatnu projekciju mogu da kupe preko prodajne mreže Eventim-a po ceni od 450 dinara. Sve karte kupljene do sada, važiće i za sutrašnje projekcije.

Publika širom naše zemlje može da pogleda  film „Planeta majmuna: Revolucija“ u 2D i 3D tehnici u bioskopima počev od sutra, 17. jula.