Premijera filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ 1. jula u Sava centru

ledeno-doba-premijera

Četvrti nastavak blokbastera sinhronizovanog na srpski jezik premijerno 1. jula, u bioskopima od 6. jula

„Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, sinhronizovan na srpski jezik, premijerno će biti prikazan 1. jula u Sava centru, u tri termina – od 11h, 17h i 19h.

Na redovnom bioskopskom repertoaru i u 3D-u, film će se naći od 5. jula.

Nakon što Skret, kao i uvek jureći svoj žir, izazove razdvajanje kontinenata, Meni, Sid i Dijego upuštaju se u najveću avanturu do sada. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Izazovi pred njima su nikada veći – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nijedna praistorijska veverica nije našla.

U četvrtom delu ovog filmskog serijala, predstaviće nam se i nekoliko novih, zanimljivih junaka. Upoznaćemo Manijevu i Elinu ćerku, sada već buntovnu tinejdžerku, Breskvicu, zatim Sidovu nezgodnu Baku, tigricu Širu i kapetana Trboseka, opasnog vođu gusarskog broda.

U ulozi Manija, kao i do sada, pojavljuje se Nikola Đuričko, Srđan Miletić igra Sida, Voja Brajović tradicionalno daje glas Dijegu. Glas Eli pozajmljuje Isidora Minić, a Goran Jevtić i Lako Nikolić igraju oposume Kreša i Edija, dva Breskvičina „ujaka“. Novim likovima glasove će pozajmiti: Maša Dakić, Dušanka Stojanović, Katarina Marković i Viktor Savić.

Režiju sinhronizacije potpisuje Goran Jevtić.

Pogledajte najnoviji video, spot za muzičku temu filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ – „Mi smo porodica“.