PREMIJERA DOMAĆEG FILMA PANAMA U SAVA CENTRU SREDA 21. OKTOBAR, SA POČETKOM U 20:30H

unnamed

Ljubavni film sa kritičkim osvrtom na moderno informatičko društvo

Panama, prvi dugometražni igrani film Pavla Vučkovića imaće domaće premijeru u sredu 21. oktobra u Sava centru sa početkom u 20:30. Producentska kuća Collapse Films i mlada ekipa koja je učestvovala u realizaciji filma, donosi ljubavnu priču u kojoj se emocije ne pokaziju, a glavni junaci zaziru od iskrenosti jer tako nalaže moderno informatičko društvo.

Glavni junak filma Panama je Jovan (Slaven Došlo), koji se, između ostalih devojaka, viđa i sa Majom (Jovana Stojiljković). Odnos sa njom ga u početku ne zanima, ona mu deluje neiskusno i naivno. Međutim, postepeno, njeno ambivalentno ponašanje počinje da ga intrigira. Prateći video snimke i tragove sa interneta, Jovan otkriva Majin paralelni život, upliće se u sopstvenu igru laži i ljubomore. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja.

Panamu su stvarali mladi ljudi kojima je, u većini, to prvo autorsko iskustvo u radu na dugometražnom igranom filmu: reditelju, scenaristi i koproducentu Pavlu Vučkoviću, koscenaristkinji Jeleni Vuksanović, producentu filma – Tatjani Žeželj Gojković, direktoru fotografije Đorđu Arambašiću, scenografima Bojani Nikolić i Liviji Mikić, kostimografkinji Magdaleni Klašnji, montažeru Bojanu Kosoviću.

Glavne uloge u filmu tumače Slaven Došlo, Jovana Stojiljković, Miloš Pjevač, Tamara Dragićević i Jelisaveta Orašanin. U ostalim ulogama svoj doprinos filmu dali su i Nebojša Milovanović, Aleksandar Đurica, Branka Pujić, Andrija Daničić…

Karte za premijeru ostvarenja Panama 21. oktobra sa početkom u 20:30h nalaze se od danas u prodaji na blagajni Sava centra. Cena ulaznice za premijeru iznosi 250 dinara.