PREDSTAVLJAMO STVORA IZ FANTASTIČNE ČETVORKE!

maxresdefault (1)
Marvelov tim dolazi na velika platna 6. avgusta!

U dugo očekivanom filmu o superherojima, Fantastična četvorka, u produkciji 20th Century Fox-a, Džejmi Bel igra Bendžamina Bena Grima. Uz Rida Ričardsa (Majls Teler), Sju Storm (Kejt Mara) i Džonija Storma (Majkl B. Džordan), Benov fizički oblik je zauvek promenjen nakon putovanja u alternativni univerzum. Benova transformacija ga pretvara u pokretnu stenu koja se regeneriše kada se ošteti. To mu daje epsku snagu, ali zato nije sposoban da oseti dodir. Posle promene, on postaje poznat kao Stor.

Više o njegovom liku pogledajte putem linka.

Džejmi Bel je prvi put došao do izražaja svojom debi ulogom

u britanskoj plesnoj drami iz 2000. godine “Bili Eliot”. Bel je glumio jedanaestogodišnjeg Bilija, ambicioznog igrača, koji mora da se suoči maltretiranjem i negativnim stereotipima. Film je postavljen kao pozadinja štrajka rudara 1984-85. godine i pogodio je publiku u živac. Bel je za glumu i ples dobio značajne pohvale.

Od tada je glumio u nekoliko svetskih hitova – uključujući “King Kong” Pitera Džeksona, “Tintin” Stivena Spilebrga i “Skakač” Daga Limana. On je takođe radio sa poznatim režiserima, poput Klinta Istvuda (Zastave naših očeva), Edvardom Zvikom (Prkos) i Larsom von Trierom (Nimfomanka). Bel se pojavljuje i u filmu “Ledolomac”, koji je postao međunarodna senzacija i bio jedan od najbolje ocenjenih filmova prošle godine. Belov rad na filmu Tintin pripremio ga je za “motion-capture” tehniku snimanja, koju koristi režiser Džoš Trenk kako bi oživeo Stvora.

Marvelov najdugovečniji tim superheroja, Fantastična četvorka, dolazi u bioskope od 6. avgusta!