POZITIVNI UTISCI SA PREMIJERE FILMA KUNG FU PANDA 3 3D

DSC_3315

Pored glumaca i influenseri sa društvenih mreža se poklonili publici

 

Pred punom salom bioskopa Cineplexx Delta City, publici se poklonila ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji filma Kung Fu Panda 3 3D.

Film je u bioskope širom Srbije kreće od četvrtka, 17. marta. Miloš Samolov, koji je pozajmio glas glavnom junaku Pou, sa nestpljenjem je čekao početak projekcije i prema njegovim rečima ovo nije bio nimalo lak proces, naročito zato što je ima veoma težak zadatak – da zameni glas legendarnom Džeku Bleku. Katarina Žutić je bila veoma raspoložena pa je iskoristila priliku i da se našali: ,,Moram reći da sam vrlo polaskana što pozajmljujem glas Majstor Tigrici, u Madagaskaru sam bila nilski konj, tako da sam avanzovala na dobru cicu“.

Boda Ninković je verno dočarao jedan potpuno novi lik u filmu – pandu pod imenom Li Šen za koga saznajemo da je Poov pravi tata: ,,Bilo je uživancija raditi ovaj film. Panda vraća veru i da filmovi bez mnogo agresije mogu biti zanimljvi. Bez agresije koja je sama sebi svrha, jer je ovo jedan jako emotivan i duhovit film. ’’ Srđan Timarov, iako pozajmljuje glas pričljivom negativcu u filmu, naglašava kako mu je ovo sigurno jedan od omiljenih likova koji mu je na neki način baš ,,legao’’.

Pored glumačke ekipe, po prvi put u nekoj sinhronizaciji učestvovali su i influenseri sa društvenih mreža, tako da su se se ekipi na poklonu pridružili i Vanja Bahilj (@celava_ti_mama), Zoran Torbica i Danilo Dabić (Zvoganj). Za njih je ovo bilo vrlo zabavno iskustvo što su podelili sa svojim pratiocima na Twitteru i Facebook-u.

Jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu se vraća sa najvećom avanturom do sada – KUNG FU PANDA 3 3D. Kada se Poov davno izgubljeni tata panda iznenada pojavi, ponovo okupljeni duo putuje u tajni raj panda da se upozna sa neverovatno smešnim, novim likovima. Međutim, kada Kai, zloća sa natprirodnim moćima počne da pobeđuje kung fu majstore širom Kine, Po mora da učini nemoguće – da nauči selo puno miroljubivih i smotanih likova da postanu ultimativna banda Kung fu panda!

Glas glavnom junaku, u srpskoj sinhronizaciji filma Pou dao je glumac Miloš Samolov, dok Poovog pravog oca igra Boda Ninković. Srđanu Timarovu studio 20th Century Fox poverio je ulogu pričljivog negativca (Kai).U sinhronizaciji glas majstoru kung fua Šifuu pozajmljuje Voja Brajović, a Furioznu petorku čine Katarina Žutić (Majtor Tigrica), Marko Marković (Majstor Ždral), Milan Tubić (Majstor Bogomoljka), Milan Antonić (Majstor Majmun) i Jelena Petrović (Majstor Zmija). Slobodan Tešić igra lik Gospodina Pinga, a Marija Mikić žensku pandu Mei Mei. Režiju sinhronizacije potpisuje Gorčin Stojanović.