POVEDI SEBE NA KOMEDIJU GODINE – FRKA NA VENČANJU DOLAZI U BIOSKOPE

ph 2

Specijalna projekcija  za sve koji su SINGLE

U vremenu kada društvo nameće obavezu da imate barem društvo za bioskop, MCF MegaCom Film zajedno sa bioskopom Cineplexx, je odlučio da organizuje specijalnu projekciju filma „Frka na venčanju“ i to za ljude koji su SINGLE. Projekcija je zakazana za sredu, 24. avgusta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sa početkom od 18:10h.

Istinita priča o dva brata, parti manijaka, stiže u bioskope širom Srbije 25. avgusta. Glavne uloge tumače Zek Efron, Ana Kendrik, Odri Plaza i Adam Davin.

Davin i Efron su braća Majk i Dejv, koja su poznata po tome kako često znaju da unište svako porodično okupljanje svojim neobuzdanim ponašanjem. Kako bi ih sprečili da unište sestrino venčanje na Havajima, njihovi roditelji zahtevaju od njih da povedu pratilje. Tražeći izlaz iz novonastale situacije, braća postavljaju oglas na Internet, koji postaje prava medijska senzacija. Fantastičnu priliku za avanturu na Havajima, nikako ne žele da propuste devojke Alis i Tatjana koje se javljaju na ovaj oglas. Međutim, da život nije uvek onakav kakvim ste ga zamišljali, dokazuje i to da Majk i Dejv ne dobijaju pratilje kakve su očekivali.

Koliko god ovo ludo zvučalo, ovo je film koji je inspirisan istinitom pričom. Sve je počelo oglasom na sajtu Craigslist, kada su Majk i Dejv bili primorani da nađu pratilje za sestrino venčanje. Braća su primila preko hiljadu prijava i ubrzo su privukli pažnju cele zemlje. Za samo mesec dana otišli su na bezbroj sastanaka, ali ubrzo je postalo jasno da je njihov primarni cilj bio da se zabave.

Single ili ne, kritičari film „Frka na venčanju“ proglašavaju komedijom godine koju morate da  pogledate na velikom platnu, a možda baš u tami biskopskog mraka pronađete svoju srodnu dušu, pratnju za venčanje ili još bolje – društvo za bioskop.