Pogledajte trejler za film “Anonimna dojava”

anonimna-dojava-trejler

Trejler za film „Anonimna dojava“, preveden na srpski, od danas možete gledati na Jutjub kanalu distributera „MCF MegaCom Film“.

U uzbudljivom akcionom trileru, koji u bioskope stiže 27. septembra, glavne uloge igraju poznati francuski glumci, Metju Kasovic i Danijel Otej, a režiju potpisuje Mikele Plaćido.

Detektiv Matej (Danijel Otej) radi na najvećem slučaju u svojoj karijeri. Prilikom pokušaja hapšenja čuvene bande pljačkaša, ceo njegov tim je onesposobljen od strane misterioznog snajperiste.

Zahvaljujući anonimnoj dojavi i akciji detektiva Mateja, uhapšen je Vinsent (Metju Kasovic), snajperista i vođa bande surovih pljačkaša. On uspeva da pobegne iz zatvora, sa ciljem da otkrije izdajicu u svojoj bandi.

Italijnski glumac, scenarista i reditelj Mikele Plaćido, domaćoj publici najpoznatiji je kao Korado Katani iz kultne italijanske serije „Hobotnica“. Prvi dugometražni film snimio je 1990, a od njegovih značajnijih ostvarenja izdvajaju se filmovi: „Veliki san“, „Izgubljene ljubavi“ i nagrađivani „Kriminalistički roman“.