Počinje prodaja karata za 18. Festival autorskog filma

7 dana 1

Prodaja ulaznica za 18. Festival autorskog filma za projekcije u Dvorani Kulturnog centra Beograda počinje sutra, 17. novembra, dok prodaja ulaznica za projekcije u Domu omladine počinje u ponedeljak 19. novembra.

Ulaznice se prodaju na blagajnama dvorana. Blagajna Dvorane Kulturnog centra Beograda otvorena je od 15 do 21 čas, dok blagajna Doma Omladine radi od 10 do 22 časa.

18. FAF održaće se u Domu omladine Beograda, Dvorani Kulturnog centra Beograda, bioskopima „Fontana“, „Cineplexx Delta City“, „Multiplex Kolosej“, Muzeju Jugoslovenske kinoteke, kao i bioskopu Doma kulture Studentski grad.

U glavnom programu festivala nalazi se 19 ostvarenja, među kojima su dobitnici „Zlatnog lava“ u Veneciji i „Zlatnog medveda“ u Berlinu. U takmičarskoj selekciji za dodelu nagrade „Aleksandar Saša Petrović“, Gran prija festivala koji nosi ime prema jednom od naših najvećih filmskih autora, nalazi se 12 ostvarenja.

Deo festivala čini i 5 interesantnih pratećih programa.

Sve informacije o programu mogu se naći će se uskoro na sajtu festivala, na adresi www.faf.rs, a novosti možete pratiti i na Fejsbuk strani festivala.