Počela sinhronizacija dugometražnog filma PINGVINI SA MADAGASKARA

ccccccc
Naši glumci će prvi otkriti tajne najsmešnijih pernatih tajnih agenata u svetu globalne špijunaže

Nakon ogromnog uspeha animiranih filmova „Madagaskar” (2005), „Madagaskar: Beg u Afriku” (2008) i „Madagaskar: Najtraženiji u Evropi” (2012), kao i serije „Pingvini sa Madagaskara”, u naše bioskope od 27. novembra stiže prva dugometražna akciona avantura najpoznatnijih Pingvina na svetu!Studio „DreamWorks Animation” je pripremio odličnu 3D komediju u kojoj će čuveni pingvini Major, Kovalski, Riko i Vojnik udružiti snage sa tajnom organizacijom „Severni vetar”, koju predvodi Agent Poverljivo, kako bi spasili svet od zlog doktora Oktavijana Šprica.Okupljeni u dobroj atmosferi studija Moby, ekipa domaćih glumaca se dobro zabavljala glumeći interesantne likove već prvog dana sinhronizacije filma „Pingvini sa Madagskara”. Zahvaljujući njima, najmlađa bioskopska publika biće u prilici da širom Srbije od 27. novembra uživa nesmetano u novoj avanturi simpatičnih Pingvina!

Majora će oživeti Branislav Zeremski, u ulozi Kovalskog naći će se Marko Marković, dok će Vojniku glas dati Milan Antonić. Specijalni gost sinhronizacije je Muta Nikolić, koji se sa oduševljenjem priključio glumačkoj ekipi u studiju Moby. On će glas dati pingvinu Riku, poznatom po svojim majstorijama sa municijom. Organizaciju „Severni vetar” prevodi Srđan Timarov u ulozi Agenta Poverljivo, dok su uloge Kaplara i Eve poverene Slobi Stefanoviću i Milici Janketić. Ozloglašenog doktora Oktavijana Šprica glumiće Bojan Žirović.

Sinhronizaciju animiranog 3D filma  „Pingvini sa Madagskara” režira Jana Maričić, dok je producent pomenutog ostvarenja Marko Kon.