PAŽNJA LEDINAŠI, VODIMO VAS U KRAKOV!

aamaze-runner-2-slika-za-sajt-668x250

Samo sa odabranima se može proći Zgarište!

Zamisli da se nenadano nađeš usred apsolutnog ništavila gde jedino što znaš jeste da moraš da pronađeš izlaz. Ko bi voleo da je u tom trenutku sa tobom? Imaš prijatelja kome u potpunosti veruješ? Pošalji nam vašu zajedničku fotografiju sa komentarom zašto ti je taj/a prijatelj/ica najbolji/a i Rapsody Travel nagradiće vas novogodišnjim putovanjem u Krakov.

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej”. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESKO-a. Svake godine ovaj grad poseti između tri i četiri miliona turista, a poseban duh daje mu i preko 100.000 studenata Jagelonskog univerziteta. Doživite nesvakidašnje iskustvo dočeka Nove godine na krakovskom trgu ili u brojnim klubovima.

U sledećem poglavlju epske sage „Lavirint“, Tomas (Dilan O’Brajen) i Ledinaši moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD“. Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove. Nastao po svetskom bestseleru, kod nas u izdanju UrbanReads-a, Lavirint: Beg kroz Zgarište u bioskope širom zemlje stiže od 10. septembra.

Fotografije možeš slati na mejl zgariste@mcf.rs u periodu od 26.8. – 16.9, a pobednika konkursa ćemo proglasiti  17. septembra na FB stranicama Hejhejokmagazin, MCF Srbija, UrbanReads, Cineplexx Srbija.

Spremili smo vam i fenomenalne utešne nagrade. Autori pet najboljih fotografija osvojiće knjigu Zgarište u izdanju UrbanReadsa, po dve ulaznice za film Lavirint: Beg kroz Zgarište u bioskopu Cineplexx i tri meseca pretplate na magazin Hej, hej, ok.