OTVARA SE NAJLEPŠI BIOSKOP U GRADU – CINE GRAND CAPITOL PARK RAKOVICA

mvf
Vidimo se 19. oktobra!

Sve što ste ikada poželeli od bioskopa – najnoviju NEC lasersku tehnologiju, prijatan ambijent, povoljne cene, najbolji loyalty program za sve generacije – od sada možete naći na jednom mestu. Najlepši bioskop u gradu otvoriće  vrata svojim posetiocima 19. oktobra u okviru Capitol Parka u Rakovici.

Tog dana, na repertoaru novog Cine Grand bioskopa će biti domaća akciona komedija kakvu još niste videli do sada, Prokleti pas. Glavnu mušku ulogu u ovom ostvarenju tumači Srđan Žika Todorović. Zatim, na repertoaru će biti i novi film o globalnoj katastrofi epskih razmera, Geostorm, a posetioci koji vole horor filmove, moći će da pogledaju horor dramu Sneško i Majkla Fasbendera u glavnoj ulozi. Pored ovih, na repertoaru će se naći još mnogo filmskih naslova.

Cine Grand prati svetske trendove i urađen je po poslednjim bioskopskim standardima, te su sve sale opremljene najnovijim laserskim projektorima japanske kompanije NEC, vrhunskim JBL ozvučenjem i Volfoni smart crystal diamond 3D tehnologijom.  Sve ovo čini da bioskop Cine Grand bude prvi bioskopski kompleks u Srbiji potpuno opremljen NEC laserskom tehnologijom, koji će ljubiteljima filmske umetnosti  pružiti vrhunsku bioskopsku zabavu i filmski spektakl za pamćenje.

Posebnu pažnju Cine Grand je posvetio loyalty programima, te su kreirana četiri loyalty kluba za sve generacije: Porodični klubTeen klubFilm klub, kao i Senior klub. Svi članovi ovih klubova će imati benefite i pogodnosti u Cine Grand bioskopu, kao što je znatno jeftinija cena ulaznice, skupljanje bodova, mogućnost proslave rođendana u bioskopu, besplatne kokice, kafu ili čaj, ali i rođendanske poklone, sve u zavisnosti od toga koji klub izaberu.

Komfora radi,  u Cine Grandu su obezbeđena i posebna ljubavna sedišta za parove, ali i kožna sedišta u poslednjim redovima, takozvana VIP mesta. A, ono što raduje je svakako to što će cena za sva mesta biti ista.

Veliki izbor menija, grickalica i pića po povoljnim cenama će upotpuniti doživljaj gledanja filmova u Cine Grand bioskopu i doprineti kvalitetnoj bioskopskoj zabavi i to po regularnim cenama.