Održana premijera filma “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”

premijera-ledeno-doba

U velikoj sali Sava centra, juče je premijerno prikazan film „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“. Glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, nakon prve i na početku druge projekcije poklonili su se publici i osvojili brojne aplauze. 

Osim Voje Brajovića, Nikole Đurička, Srđana Miletića, Isidore Minić i Laka Nikolića, koji tradicionalno pozajmljuju glas glavnim junacima filma, veliki aplauz dobile su i glumice koje su glas dale novim likovima: Dušanka Stojanović, kao Sidova baba i Maša Dakić, kao Manijeva i Elina ćerka, Breskvica. Sandra Perović, Bojana Vunturišević i Galeb Nikačević, kao specijalni gosti u filmu, takođe su se predstavili publici. Na kraju se poklonio i Goran Jevtić, koji potpisuje režiju sinhronizacije, a tumači i ulogu Kreša.

Iako nisu bili u mogućnosti da prisustvuju premijeri, Viktor Savić i Katarina Marković oduševili su naše najmlađe sugrađane u ulozi Kapetana Trboseka i tigrice Šire.

Gledaoci u Sava centru imali su prilike i da osvoje 3D album „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ koji daruje kompanija Delhaize Serbia. Osamdesetoro gledalaca koji su na svom sedištu pronašli zastavicu „Ledeno doba“, bili su srećni dobitnici albuma sa trodimenzionalnim karticama „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“. Dvadeset četiri 3D kartice koje prikazuju likove iz filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ ne mogu se kupovati, već se isključivo dobijaju pri kupovini u Maxi supermarketima.

Film je juče premijerno mogla da pogleda i publika u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu, uz atraktivan prateći program. U bioskopima „Vilin grad“ u Nišu i „Cineplexx“ u Kragujevcu organizovana je crtaonica, u kojoj su najmlađi imali prilike da boje junake četvrtog nastavka „Ledenog doba“. U Kragujevcu je održan i grupni plesni događaj. – „Sidov ples“ izvelo je više od stotinu ljudi, uz podršku plesnog studija „Dynamic“, dok su se gledaoci u Nišu zabavljali uz body painting – likovi „Ledenog doba 4: pomeranje kontinenata“ oslikavani su na licu i telu posetilaca.

„Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, u 2D i 3D tehnici, od danas je na redovnom bioskopskom repertoaru.