Napravite svoju „Persi Džekson – More čudovišta“ filmsku scenu i osvojite uzbudljivo putovanje

Untitled-1

Premijera filma 14. avgusta

Povodom premijere filma „Persi Džekson – More čudovišta“ MCF MegaCom Film sa partnerima organizuje nagradni konkurs koji učesnike i učesnice može odvesti na uzbudljivo putovanje na Grof Drakula turu.

Jedan od tuševa na popularnom gradskom kupalištu, Adi Ciganliji, pretvoren je u „Persi Džekson“ tuš. Pronađite ovaj tuš, koji se nalazi blizu Bungee jumping centra na Adi i fotografišite svoju „Persi Džekson“ scenu, te fotografije pošaljite na adresu morecudovista@mcf.rs.

Fotografije će biti postavljene na FB strani Naxi radija, www.facebook.com/naxiradio.

Najkreativnija fotografija, koju će izabrati žiri sastavljen od zaposlenih u „MCF Megacom Filmu“ i Naxi radiju, osvaja putovanje na Grof Drakula turu agencije „Robinson“. Druga nagrada je komplet romana iz serijala „Persi Džekson – Bogovi Olimpa“, čiji je izdavač „Stylos Art“. Još troje autora fotografija dobiće na poklon po jedan roman iz „Persi Džekson“ serijala, a svih pet autora najkreativnijih fotografija dobiće na poklon i ulaznice za premijeru filma.

Proglašenje pobednika i dodela nagrade zakazana je na premijeri filma „Persi Džekson – More čudovišta“, 14. avgusta u 19h u multipleksu „Kolosej“.

Više o konkursu na adresama www.naxi.rs i www.mcf.rs.

„Persi Džekson – More čudovišta“ od 15. avgusta biće na redovnom bioskopskom repertoaru. Ova uzbudljiva avantura predstavlja nastavak filma „Persi Džekson – Kradljivac munje“ iz 2010. godine.

„Persi Džekson – More čudovišta“ bavi se avanturama mladog poluboga Persija, Posejdonovog sina, na epskom putovanju ostvarenja njegove sudbine. Svet bogova sada je na rubu propasti. Persi u društvu prijatelja kreće na put u More čudovišta kako bi pronašao Zlatno runo i spasio svet. Prolazeći kroz vode Mora čudovišta, kojih nema ni na jednoj mapi (ljudima poznatim kao Bermudski trougao), oni se bore sa zastrašujućim bićima, zombijima i vrhunskim zlom.

Film „Persi Džekson – More čudovišta“ je adaptacija bestselera pisca Rika Riordana. Druga od pet knjiga u Riordanovom serijalu „Persi Džekson i bogovi Olimpa“ objavljena je 2006. godine. Autor, koji je predavao grčku mitologiju u srednjoj školi, došao je na ideju za prvu knjigu o Persiju Džeksonu nakon što je svom sinu pred spavanje čitao sage o drevnim grčkim herojima.

Oba romana iz serijala o Persiju Džeksonu, kao i druge romane autora Rika Riordana, kod nas je objavila izdavačka kuča „Stylos Art“.