Napravite haos u kući!

haos u kuci 4 igrica vest

U urnebesnoj komediji “Haos u kući – matorci dolaze”, ne zna se ko pravi veći haos u kući – moderni unuci ili staromodni baka i deka. Pokušajte i vi da  napravite što veći krš i lom u igrici “Haos u kući”!

Povodom premijere porodične komedije “Haos u kući – matorci dolaze”, distributerska kuća MCF MegaCom Film vam predstavlja zabavnu igricu u kojoj i sami možete da pravite haos! Protiv svih pravila, projurite kroz kuću i sakupite što više poena. Sakupite poklone, igračke, sladoled, nameštaj i kolačiće koji će vam doneti poene i bonuse, a izbegnite knjige i brokoli, koji će vas usporiti i uzeti poene.

Igrajte “Haos u kući”

Dajen i Arti (Bet Midler i Bili Kristal) su klasični baka i deka, koji uživaju u životu koji su odabrali. Kada Arti ostane bez posla, a njihova ćerka zatraži pomoć, bračni par Deker odlučuje da se pozabavi unucima. Osim dečijih nestašluka, genracijskog jaza, različitih pristupa vaspitanju, Arti i Dajen moraju da se izbore i sa modernom tehnologijom, kojom obiluje kuća njihove ćerke. Na kraju, svako nauči važnu lekciju o porodičnom životu.

“Haos u kući – matori dolaze” u bioskope stiže 10. januara.