Nagradni konkurs “Nevidljivi selfi”

Selfi_668x250

Oduvek ste želeli da imate neku posebnu moć? Da vratite vreme kad na testu shvatite da niste dovoljno naučili ili da možete da pročitate misli druga iz klupe?

U filmu “Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu” gospođica Peregrin ima zadatak da sačuva čudnovatu decu i njihove moći od zlikovaca, pa tako Oliva, koja upravlja vatrom, Ema, koja manipuliše vazduhom, Brauni sa svojom neverovatnom snagom žive u zajednici na izolovanom ostrvu. Naravno, njihove moći im koriste, ali se ne mogu sakriti od zlikovaca, kao što to može Milard, čija je prednost u tome što je nevidljiv.

Zamislite situaciju da ste u školi i na kraju hodnika vidite svoju simpatiju koja vam prilazi, a vi niste baš u najboljem izdanju. Kako bi bilo dobro da tad imate moć da budete nevidljivi?

“MCF MegaCom Film”, magazin HEJ!, bioskop “Cineplexx” i “A-Z centar za strane jezike” vas pozivaju da postanete nevidljivi i osvojite vredne nagrade.

Potrebno je da na što kreativniji način napravite NEVIDLJIVI SELFI – okačite sliku na FB profil (javno) ili vaš Instagram profil, sa obaveznim heštegovima #NevidljiviSelfi #OstaniCudnovat i pravite se nevidljivi do proglašenja pobednika.

 

Konkurs se završava 30. septembra, a nagrade koje možete da osvojite su sledeće.

1. Kurs engleskog jezika u “A-Z centar za strane jezike” (Više o školi stranih jezika OVDE)

2. Poklon iz filma – torba 

3. 5×2 karte za projekciju filma u bioskopu Cineplexx Srbija

Pobednici će biti proglašeni na FB stranici MCFSrbija 3. oktobra!

Više o filmu možete pročitati OVDE.