NA BUREKU SA BRAĆOM TRIFUNOVIĆ

unnamed

Danas je održano specijalno druženje sa braćom Trifunović povodom filma Burek


U neformalnom okruženju beogradskog restorana Radost, Sergej i Bane su sa predstavnicima medija po prvi putu razgovarali o filmu Burek. Premijera filma je zakazana za 5. maj u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a karte su već u prodaji.

Burek je komedija koja je prvi put okupila neverovatni glumački duo, braću Trifunović. Na veoma originalan i duhovit način, glumci iz Grčke, Srbije, Amerike i sa Kipra, kroz priču predstavljaju svako svoj narod, što i čini srž ovog filma. U svemu tome, svako od tih likova upoznaje nekog novog ko mu menja život. A upoznaju se na porciji bureka.

Pored Branislava i Sergeja u filmu igra i međunarodna ekipa među kojima su Vilijam Liroj, Katerina Misihroni, Džejson Grečanik i Jorgos Nanuris. Internacionalnu glumačku postavu spojio je reditelj Vladan Nikolić koji je ujedno i scenarista ovog dela.
Za prelepe kadrove mora I ostrva Kronos zadužen je direktor fotografije Vladimir Subotić, a producent je Marios Piperides. Muziku potpisuje Skaj Vikler (Sky Wikluh).