MANDIĆ, ŠTAJDOHAR I STJEPANOVIĆ SU POČELI SA SINHRONIZOVANJEM TROLOVA

AW

Sećate se onih luckastih igračkica sa velikim očima koje su se razlikovali po boji kose? Studio DreamWorks Animation ove jeseni predstavlja film upravo o njima – „Trolovi“, koji u domaće bioskope stiže 3. novembra.

Za našu najmlađu publiku, studio Moby Dub je već počeo sa radom na sinhronizaciji ove animirane komedije, a glavne uloge tumače Ana Štajdohar, Marko Mandić i Ljiljana Stjepanović. Ana svoj glas pozajmljuje optimističnoj i veseloj princezi Trolova – Maki, dok je pesimističnog realistu Zakerala oživeo Marko. Glavnoj zlici ovog animiranog filma glas pozajmljuje naša poznata glumica Ljiljana Stjepanović.

Maka i Zakeralo su dve totalne suprotnosti, Maka vesela Trolica uvek spremna na zagrljaje, pesmu i igru primorana je da moli Zakerala za pomoć, kako bi zajedno spasili svoje prijatelje od zlih i gladnih Bergena. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Bioskopska publika će od 3. novembra biti u prilici da širom Srbije uživa raspevanoj animiranoj komediji „Trolovi“, koja u sebi ima poznate pesame kao što su „True Color“, „Total eclipse of the heart“ i popularni hit od Džastina Timberlejka „Can’t Stop The Feeling“. A kako sve to zvuči na sprskom jeziku, pogledajte u ovom kratkom videu.