“Lepo spavaj” premijerno u Noći straha

lepo-spavaj-noc-straha

Novi horor film Haimea Balagera premijerno će biti prikazan 16. maja u Noći straha.

Noć straha u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i bioskopu „Vilin Grad“ u Nišu održaće se 16. maja u 21 čas, kada će se premijerno prikazati horor film „Lepo spavaj“. Posetioci i posetiteljke bioskopa će uz kupljenu ulaznicu za ovaj film dobijati na poklon energetsko piće Ultra Energy, a mogu očekivati i razna iznenađenja.

Film „Lepo spavaj“ kultnog španskog reditelja Haimea Balagera prati nastojanja ogorčenog  domara zgrade u Barseloni da život jednog bezbrižnog stanara učini potpuno nepodnošljivim.

Domar Cezar je nesrećan čovek koji živi od tuđeg bola. Iako ga stanari zgrade retko primećuju, Cezar krišom posmatra svaki intimni detalj njihovih života, zgražavajući se na svaki znak radosti i optimizma. Njegova najveća opsesija je privlačna i vesela stanarka Klara King. Ona je suviše vesela za Cezara; što je ona srećnija, to on dublje pada u očaj. Da bi on bio srećan, Klara mora da pati. Ponašajući se prijateljski kako bi zadobio njeno poverenje, Cezar zapravo kuje plan da uništi Klarin veseli život.

Karte za premijeru horora „Lepo spavaj“ su u pretprodaji. Film će na redovnom repertoaru bioskopa „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i bioskopa „Vilin grad“ u Nišu biti od 17. maja.