LEONARDO DIKAPRIO LOVI OSKARA SA NOVIM FILMOM POVRATNIK

unnamed

Predstavljamo prvi tizer trejler 


Do sada smo već nekoliko puta bili uvereni kako će Leonardo Dikaprio da osvoji Oskara, ali mu nekako svaki put promakne. U novom filmu “Povratnik” oskarovca Alehandra Gonzaleza Injaritua pratimo Dikaprija na osvetničkom pohodu u američkom divljinama u 19. veku. Uz njega glumi odličan Tom Hardi. U domaće bioskope “Povratnik” stiže početkom sledeće godine.

“Povratnik” je impresivna priča o traperu Hju Glasu (Leonardo Dikaprio) koga su teško povređenog, ostavili da umre duboko u neispitanoj američkoj divljini njegovi pratioci predvođeni Džonom Fitcdžeraldom (Tom Hardi). Vođen jakom voljom kao jedinim oružijem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glas se bori za život, dok želja za osvetom Fitcdžeraldu ne jenjava. Film je zasnovan na istinitoj priči, a režirao ga je poznati reditelj i dobitnik Oskara Alehandro Gonzales Injaritu (Čovek ptica, Vavilon).

Ne samo da potpisuje režiju novog filma, čija se radnja zasnovana po romanu Majkla Pankea, Injaritu je i koautor scenarija koji nam donosi priču o avanturama lovca Hjua Glasa.