LEONARDO DIKAPRIO I TOM HARDI ZAPALILI CRVENI TEPIH

Leonardo DiCaprio attends a BAFTA screening of 'The Revenant'

Sve oči su bile uprte u Leonarda Dikaprija i Toma Hardija na BAFTA projekciji novog filma Povratnik u Londonu.

Najmanje što možemo reći je da su dva prijatelja imala dva različita stila. Dok se Leonardo odlučio za klasičniju varijantu, sivo odelo i crne cipele,  Tom je izabrao nešto mnogo udobnije – farmerke, majicu, dopunjenu lancem i znojnicom, alli sa takvim telom i stavom može sebi da dozvoli da se na crveni tepih pojavi i u običnoj beloj majici.

Povratnik prikazuje epsko preživljavanje pojedinca i snagu ljudskog duha. Duboko u neispitanoj američkoj divljini, legendarnog trapera Hju Glasa (Diakprio) su ostavili članovi njegove lovačke družine da umre duboko u neispitanoj američkoj divljini. Iako se bori za život, Glas planira osvetu nad Džonom Fitcdžeraldom (Tom Hardi). Vođen jakom voljom kao jedinim oružijem i ljubavlju prema porodici, Glas mora da se izbori sa surovom zimom i željom za osvetom. Režiju „Povratnika” potpisuje reditelj i dobitnik Oskara Alehandro Gonzales Injaritu (Čovek ptica, Vavilon).

Bioskopska publika u Srbiji imaće priliku da pogleda ovaj film od 21. januara sledeće godine.

Leonardo DiCaprio attends a Q&A following a BAFTA screening of 'The Revenant'Leonardo DiCaprio attends a BAFTA screening of 'The Revenant'Leonardo DiCaprio attends a Q&A following a BAFTA screening of 'The Revenant'

Leonardo DiCaprio attends a BAFTA screening of 'The Revenant'