LEGENDARNI MAJSTORI PAT I MAT DOLAZE NA VELIKO PLATNO

Pat i Ma2t

Animirani  film o dvojici majstora, koji neprestano pokušavaju nešto da poprave  na najmanje efikasan način, dolazi u domaće bioskope u četvrtak 22. decembra

Lubomir Beneš i Vladimir Jiranek su 1976. godine javnosti predstavili likove Pata i Mata u animiranom serijalu „A je to!“, što u prevodu znači „I to je to!“, dvojicu nespretnih majstora koji su veoma brzo postali deo svetske televizijske istorije. Danas, 40 godina kasnije od nastanka popularne animirane serije, Lubomirov sin Marek Beneš, Pata i Mata preselio je na veliko platno. Pružajući i novim generacijama užitak u duhovitim momentima kultnih likova i sve to bez imalo reči samo uz muziku i animaciju koja je rađena u stop motion tehnici.

Pat i Mat su 40 godina jedan drugom najbolje komšije i zajedno su preživeli mnoge dogodovštine koje će svojim obožavateljima prikazati na 35-milimetarskoj traci. Ali oni ne bi bili oni kad ne bi upali u neku nevolju. Ovaj put se suočavaju sa podmuklim kaktusom, zdravim životom i novim originalnim građevinskim rešenjima.

Legendarni češki animirani film sa junacima koje su naši roditelji voleli možete pogledati u bioskopima širom Srbije od 22. decembra.