Ledeno zagrevanje na Adi

ICA5-ADA_FB-cover

Ovog vikenda svima omiljena družina iz najpoznatije animirane franšize Ledeno doba, spremila je za vas neponovljivu zabavu i nagrade za sve učesnike.

U subotu, 25. juna, na Adi Ciganliji, od 12 do 14h, održaće se dečije igre pod nazivom ,,Ledeno zagrevanje” u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film. Učesnici će moći da se oprobaju u nekoj od brojnih igara – sklapanje pazli, svemirske i sportske igre, potraga za žirom kao i tematski kvizovi inspirisani filmom ,,Ledeno doba: Veliki udar”, koji će pretpremijerno krenuti sa prikazivanjem u odabranim bioskopima od 9. jula, a publika širom Srbije će već od 14. jula moći da se zabavlja u bioskopu uz peti nastavak ove kultne franšize.

Na ulazu na Adu, na zelenoj površini posle restorana ,,Jezero’’, deca uzrasta od 5 do 12 godina imaće priliku da učestvuju u igrama koje će voditi Centar za animaciju dece ,,Čigra-igra’’.

Pojedinci i timovi od troje-četvoro dece, zainteresovani za učešće, mogu da se prijave na adresu pr@mcf.rs (subject: Ledeno zagrevanje) . Isto mogu da učine i 25. juna od 11:00h, na mestu održavanja igara. Broj mesta je ograničen.

Fond zabavnih nagrada je veliki, tako da smo za vas spremili preko 70 poklona:

-          Pokloni iz filma

-          Clipsy Ledeno doba paketići

-          Ulaznice za film