„LAVIRINT: BEG KROZ ZGARIŠTE“ U BIOSKOPIMA OD 10. SEPTEMBRA!

unnamed

U pretprodaji karte za projekcije u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu

Novi film Vesa Bola „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ biće prikazan već 10. septembra u bioskopima širom zemlje. „Lavirint: Beg kroz zgarište“ zasnovan je na drugom delu serijala romana Džejmsa Dašnera. Većina glumaca iz prvog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O’Brajana, mladu zvezdu serije „Mladi vukodlak“.

Nadovezujući se na kraj prvog dela, reditelj Ves Bol prati živote Tomasa (Dilan O’Brajen), Njuta (Tomas Brodi-Sangster) i Tereze (Kaja Skodelario) nakon bekstva iz divovskog Lavirinta, dalje razrađujući poreklo Lavirinta i Tomasovu ulogu u svemu tome. Priča je i dalje smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. U novom poglavlju epske sage „Lavirint“, Tomas i „Ledinaši“ koje predvodi, moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD“.

U novom filmu „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ saznajemo da postoji mnogo veći svet koji čeka Tomasa (Dilan O’Brajen) i Ledinaše, svet koji je razorilo sunce i smrtonosni virus. Ovi mladi ljudi moraju da pronađu svoje mesto u ovom svetu i shvate kako mogu da ga srede. Ledinaši su od velikog značaja za nekoliko različitih grupa i rastrzani su između odluke da spasu svet i osiguraju ličnu slobodu.

Nastavak filma nudi odgovore na mnoga postavljena pitanja iz prvog dela. Novu avanturu publika širom zemlje biće u prilici da gleda 10. septembra. Karte su već u pretprodaji u bioskopima Cineplexx, Rodi Cineplex (Beograd), Areni Cineplex (Novi Sad) i Vilin Gradu (Niš). Nabavite karte na vreme i pogledajte sa kakvim se sve iznenađenjima, izazovima i teškim odlukama suočavaju junaci drugog dela epske sage „Lavirint“.