KO JE TA MALA CRVENOKOSA U KOJU JE ZALJUBLJEN ČARLI BRAUN

unnamed (2)
Snupi i Čarli Braun – film o klinjama 3D u bioskope stiže 5. novembra

 
Fanovi Snupija, Čarli Brauna i ekipe upoznati su sa tim da je „mala, crvenokosa devojčica“ zakuvala celu avanturu. Ona se doselila u komšiluk Čarlija Brauna i od tada počinje njegova opsesija da se dopadne novoj devojčici u gradu.

Čarls Šulc, kreator Čarlija Brauna pozajmio je tu devojčicu iz realnosti, tačnije iz njegovog života. Još kad je bio tinejdžer u njegov komšiluk doselila se Dona Džonson Wold, koja sada ima 80 godina i živi u Minesoti. Čarls je pokušao da osvoji njeno srce, ali je ona izabrala drugog. Ponesen tim emocijama, čuveni umetnik napravio je malu, crvenokosu devojčicu čije lice nikad nije nacrtao.

Istorijat njenog lika započinje davne 1961. godine kada ju je Čarls Šulc predstavio u jednom od stripova. Pojavila se u nekoliko animiranih specijala od 1977. godine, a u jednom od njih je otkrio da je njeno ime Heder. Njenu siluetu smo videli u jednom od stripova iz 1998. godine, kada je ona pleše sa Snupijem.

Sada, skoro 60 godina nakon što je Čarls stvorio taj koncept njegov sin i unuk su odlučili da joj „daju“ lice u nadolazećem filmu „Snupi i Čarli Braun – film o klinjama 3D“.