Kešelj sinhronizuje zeca u animiranom filmu Ledeno doba: Veliki udar

IMG_6649

Srpski košarkaš Marko Kešelj pozajmio je glas novom liku u petom nastavku Ledenog doba: Veliki udar, koji u domaće bioskope stiže 14. jula.

Iako pre toga nije imao nikakvo glumačko iskustavo, distributeri filma MCF Mega Com Film, kao i studio Mobydub, gde se već danima sinhronizje ovaj film, izabrali su poznatog košarkaša za ulogu zeca i, kako sami kažu, nisu pogrešili. Zec Tedi je šarmantni maser koji se zaljubljue u lik Babe i svim silama se trudi da osvoji njeno srce. „Nisam znao šta da očekujem kad su me pozvali. U gluvu sobu sam ušao sa tremom, a izašao sa lepim i nezaboravnim iskustvom. Saživeo sam se sa svojim likom“, rekao je Kešelj.

IMG_6649 (1)

U ovom nastavku, svima poznati junaci se bore da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret. Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraju da napuste svoj dom i krenu u nove avanture, i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

IMG_6640

Kako se Kešelj snašao u sinhronizaciji Ledenog doba saznajte od 14. jula u bioskopima