Kako momak sa ulice postaje elitni super špijun?

5

Uvek uglađeni Kolin Firt pokazao sasvim drugačije lice

Novi film Metju Vona Kingsman: Tajna služba u bioskopima od 26. februara!

Kolin Firt, Semjuel L. Džekson, Mark Strong, Majkl Kejn i Taron Edžerton udružili su glumačke snage u špijunskom filmu Kingsman: Tajna služba. Novi film Metjua Vona (reditelj filma X-Men: Prva klasa, producent filmova Fajter i Sneč) snimljen je po poznatom stripu o britanskom agentu veteranu koji angažuje mlade snage u posebnu jedinicu u okviru tajne špijunske organizacije Kingsman. U domaćim bioskopima publika će biti u prilici da gleda uzbudljivo ostvarenje  Kingsman: Tajna služba od 26. februara.

Kolin Firt u novom filmu Metjua Vona Kingsman: Tajna služba pokazao je sasvim drugačije lice. Uvek uglađen i odmeren, primer pravog engleskog džentlmena, Firt u novom trejleru za špijunsku akciju sa primesama komedije, dokazao je da zna da se snađe u različitim i po život opasnim situacijama. Neverovatno barata različitim naoružanjem i izumima koji su mu dostupni kao jednom od mentora mladih agenata tajne službe Kingsman.

U  filmu Kingsman: Tajna služba Kolin Firt okuplja izabrane mladiće i devojke – potencijalne agente koji moraju da prođu ne samo specijalnu obuku, nego i da usvoje celi niz manira pripadnika visokog društva; promene svoj izgled, način oblačenja i govor, što će im pasti mnogo teže od zadataka kojima će se baviti kao profesionalci. Dok nove mlade snage prolaze intenzivnu obuku, javlja se globalna pretnja koja dolazi od strane ludog naučnika koga igra Semjuel L. Džekson.

Reditelj Metju Von napisao je scenario za film Kingsman: Tajna služba sa Džejn Goldman, a odustao je od najnovijeg X-Mena koji smo gledali ove godine (X-Men: Dani buduće prošlosti) upravo zbog pomenutog ostvarenja.