FOTO-KONKURS “KOD KUĆE”

HOME_sq2800_s18_f117_v2

Do 5. aprila pošaljite nam zanimljivu fotografiju vašeg odeljenja u znaku ljubičaste boje, i osvojite ulaznice za celo odeljenje za sinhronizovani bioskopski hit

„Kod kuće“, priča o šašavim, ljubičastim, pomalo nemogućim vanzemaljcima rase Buv i njihovoj potrazi za novim domom u bioskope stiže 21. marta, a povodom ove bioskopske premijere „Radio  novosti“ i MCF MegaCom Film organizuju foto-konkurs sa temom „Kod kuće“.

U filmu „Kod kuće“ u nepredvidivom svemiru upoznajemo optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nestašni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.

Fotografija treba da na kreativan i duhovit način predstavi celo odeljenje u znaku ljubičaste boje – deca mogu da se obuku u ljubičasto, imaju neki neobičan ljubičasti detalj, ili da učionicu dekorišu u ljubičastom stilu. Kroz ovo, fotografija treba da opiše lepu školsku atmosferu i govori o drugarstvu. Učenici treba da se fotografišu pod nadzorom i uz učešće učitelja ili nastavnika, a uz saglasnost roditelja.

Fotografije je potrebno poslati do 5. aprila na adresu kodkuce@mcf.rs, sa naslovom „Kod kuće“, i u mejlu napisati broj telefona razrednog starešine.

Autori najkreativnijih fotografija, po izboru fotografskog tima „Radija novosti“ osvojiće ulaznice za film „Kod kuće“ za celo odeljenje.