FK PARTIZAN U SVETSKOM BLOCKBUSTERU – DAN NEZAVISNOSTI!

12871468_1084446404959350_7012088613188402666_n

Povodom nastavka jednog od najvećih filmova svih vremena – Dan nezavisnosti: Nova pretnja, koji u bioskope stiže 23. juna, pogledajte eksluzivno trejler za svetski filmski hit u kojem učešće ima i FK Partizan.

Povodom nastavka jednog od najvećih filmova svih vremena – Dan nezavisnosti: Nova pretnja, koji u bioskope stiže 23. juna. pogledajte eksluzivno trejler za svetski filmski hit u kojem učešće ima i FK Partizan.

FK Partizan ima tu čast da kadrovi njihovog stadiona, zastava, grb, kao i navijači budu deo trejlera, koji će u okviru filmske kampanje za Srbiju biti predstavljen na društvenim mrežama.

Svaka zemlja u kojoj se film distribuira širom sveta ima svog lokalizovanog partnera, koji je predstavljen u svetskom filmskom hitu za to područje.

Dan nezavisnosti: Nova pretnja donosi priču o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera. Ljudi osmišljavaju program odbrane, koristeći vanzemaljsku tehnologiju, kako bi zaštitili planetu jer predviđaju povratak okupatora. Ali, ništa ih ne može pripremiti za naprednu i daleko superiorniju vanzemaljsku silu. Genijalnost nekoliko hrabrih muškaraca i žena može da spase svet koji se našao na ivici propasti.
U glavnim ulogama su Liam Hemsvort, Džef Goldblum, Bil Pulman, Vivika A. Foks, Džad Hirš, Brent Spajner, Šarlot Gejnsburg, Džesi Ašer i Sila Vord. Režiju ponavlja Roland Emerih, a kao i prvom delu, producent je Din Devlin.