FILMSKA AVANTURA ZA VRELE LETNJE DANE – GRADOVI NA PAPIRU

maxresdefault

Od 23. jula u bioskopima širom Srbije!

 
Misteriozna avantura „Gradovi na papiru” stiže na repertoar domaćih bioskopa od 23. jula, a glavni junaci su Kara Delevinj i Net Vulf. „Gradovi na papiru” su filmska adaptacija još jedne knjige autora Džona Grina, koji stoji iza bestselera „Krive su zvezde”.

U središtu priče je Kventin (Net Vulf), maturant koji je zaljubljen još od detinjstva u lepu i pomalo divlju Margo (Kara Delevinj), međutim ona je za njega uvek bila zagonetka – niko nije bio hrabar i odlučan kao ona, a sa druge strane – hladan i nepristupačan. Ništa se nije promenilo ni kada su odrasli. Stidljivom Kventinu preostalo je jedino da Margo obožava izdaleka. Međutim, jedne večeri zakucala mu je na prozor i povela ga u osvetničku akciju. Nakon nezaboravne zajedničke avanture, Margo je nestala, ostavljajuci za sobom tajanstvene tragove. Potraga za njom odvela je Kventina i njegove duhovite prijatelje na uzbudljivo i dirljivo putovanje.

Neta Vulfa znamo kao Isaka iz filma „Krive su zvezde”, dok  devojku iz snova Margo Rot Spiglmen, igra Kara Delevinj. Kara je poznata manekenka koja je radila za velike modne kuće, a u proteklih godinu dana se sve više okreće glumi.