DŽOEL EDŽERTON DEBITUJE IZA KAMERE TRILER POKLON U BIOSKOPIMA OD 13. AVGUSTA

THE GIFT

Da li stvari iz prošlosti zauvek ostaju u prošlosti?

Nakon što je šira javnost saznala za njega gledajući filmove “Carstvo životinja” i “Egzodus: Bogovi i kraljevi 3D”, australijskom glumcu Džoelu Edžertonu karijeraje definitivno krenula uzlaznom putanjom. Evidentno je da ima veće ambicije od glume, s obzirom da je osim pisanja scenarija, spreman da sedne i u rediteljsku stolicu…Ovog leta priprema se za premijeru svog rediteljskog prvenca, filma “Poklon”, koji će publika u Srbiji biti u prilici da gleda od 13. avgusta u bioskopima. Misteriozni triler “Poklon” u kome Edžerton ujedno i glumi, donosi priču o mladom bračnom paru koga uznemirava jezivi poznanik.

Priča se fokusira na Sajmona (Džejson Bejtman) i Robin (Rebeka Hol), bračni par čiji život teče po planu sve do slučajnog susreta sa Sajmonovim poznanikom iz srednje škole. Sajmon isprva ne prepoznaje Gorda (Edžerton), ali posle niza naizgled slučajnih susreta zastrašujuća tajna iz njihove prošlosti isplivava na površinu. Kada uznemirujuća istina stigne do Robin, ona postavlja pitanje – koliko dobro poznajemo bliske ljude i da li stvari iz prošlosti zauvek ostaju u prošlosti.

Glumica Rebeka Hol poznata je po ulogama u filmovima (Iron Man 3) i (Vicky Christina Barcelona). Edžerton je pored nje i Džejsona Bejtmana okupio i Pi Džej Birna (The Wolf of Wall Street), Beu Knap (Run All Night), Alison Tolman (The Mindy Project) i Davida Denmana (Parenthood and The Office).

Pogledajte trejler najuzbudljivijeg trilera ovog leta!