DOKAŽI DA SI NOVI AGENT 47! PRIJAVI SE NA ,,HITMAN CHALLENGE” I OSVOJI SJAJNE NAGRADE

^75A8C832FFD4A60C49B03458DBDD03EFC9467D914C5FE5682E^pimgpsh_fullsize_distr

U susret novom filmu Hitman: Agent 47 koji u bioskope stiže od 27. avgusta, filmska distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa Computerland-om i bioskopom Cineplexx organizuje turnir Hitman Challenge ovog vikenda u  Ušće Shopping Centru.

Svi koji su dugo očekivali ekranizaciju omiljene interaktivne video igrice ,,Hitman: Agent 47” imaće priliku da u bioskopima uskoro pogledaju film o elitnom ubici koji se uvek kreće u senci i ima neverovatne alatke i oružje na raspolaganju. Agent 47 je produkt genetskog inženjeringa, a poznat je po bar kodu koji mu je istetoviran na vratu. Klon je nekadašnjeg Agenta 46, s tim što je natprosečno inteligentan, ima nepredvidljivu snagu i brzinu. Pored brojnih gejmera ovo ostvarenje će oduševiti i ljubitelje dobre akcije.

Turnir Hitman Challenge će se održati 22. i 23. avgusta na centralnom trgu Ušće Shopping Centra u prizemlju od 14h do 19h, a svi zainteresovani će imati priliku da se takmiče u igrici Hitman Sniper Challenge i tako osvoje sjajne nagrade.

Glavnu nagradu poklanja Logitech – kompjuterski miš G402 Hyperion Fury, za drugoplasiranog bioskop Cineplexx je spremio mesečnu kartu za bioskop, a distributerska kuća MCF MegaCom Film dodeliće i 5 majici i 10×2 ulaznice za istoimeni film.

Svi zainteresovani takmičari mogu učestvovati u turniru prijavom na mejl hitman@mcf.rs, nakon čega će potvrdu o terminu dolaska dobiti u petak 21.08.