DOĐITE DA PROSLAVIMO SNUPIJEV ROĐENDAN ZAJEDNO!

010_010_1105_UniversalColor_WB

Na ovom linku pogledajte uputstvo kako da nacrtate Snupija za nekoliko sekundi

U ponedeljak 10. avgusta je rođendan najpoznatijem biglu na svetu – Snupiju! Dođite da ga zajedno obeležimo ovog vikenda. Kod Terazijske česme 8. i 9. avgusta svi prolaznici biće u prilici da se fotografišu sa Snupijem, Čarlijem Braunom i ostalom ekipom iz novog ostvarenja “Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D”  koje stiže 5. novembra u domaće bioskope.

“Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D” otkriće mnoge tajne ove vesele družine i upoznati nas sa misterioznom devojčicom u koju je zaljubljen Čarli Braun.Njegov verni saputnik Snupi, možda i najpopularniji lik iz ovog animiranog filma naučiće ga da savlada sve prepreke i postane pravi dasa!

Ukoliko volite Snupija, čestitajte mu rođendan na vreme! Nacrtajte crtež, napišite mu pesmicu ili priču, odglumite nešto ili otpevajte mu pesmicu, a distributerska kuća MCF MegaCom nagradiće najkreativnijeg autora sa velikim plišanim Snupijem. Radove nam šaljite na snupi@mcf.rs do 10. avgusta kada ćemo proglasiti pobednika na Facebook stranici MCF – MegaCom Filma.Fantastično ostvarenje „Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D“ u bioskope stiže 5. novembra.